Biegert & Funk

                                                                                                   Het Biegert & Funk ontwerpbureau is opgericht door Marco Biegert en Andreas Funk en ontwikkelt producten, (reclame)campagnes en product toepassingen.

Het designers duo is altijd gefascineerd geweest door het aspect “tijd”. Als tieners hadden ze al het idee van een klok die de tijd presenteert zoals mensen over tijd praten:  ” het is…”
Naast hun ontwerpbureau ontwikkelde ze verschillende productenconcepten,  ideeën die uiteindelijk leidde tot de ontwikkeling van QLOCKTWO ®. Met het opzetten van de productie van deze klok in een oude juwelen fabriek ging een lang verwachte droom in vervulling: het produceren van een eigen ontwerp welke inmiddels zo is aangeslagen dat het de ontwerpers zelf heeft verbaasd.

Biegert & Funk heeft al vele bekende design awards gewonnen waaronder:

de Red Dot Award, iF Design Award, Focus Open Award, Good Design Award Chicago, Interior Innovation Award en verschillende nominaties voor de Designpreis Deutschland. Ze won ook een van de felbegeerde awards van de Type Directors Club New York. Daarnaast werd Biegert & Funk bekroond met de felbegeerde Gold Award van de de Art Directors Club Europe.

Bezoek de website

Labordus Agenturen

Contactgegevens

"Pand de Globe"
Donklaan 61
2254 AB Voorschoten
T (+31) 071 565 26 37
F (+31) 071 565 26 38
E info@labordusagenturen.nl