#DesignUpdate | Nieuws Design Week Milaan en Nieuwe Collectie 2022

Met deze update brengen we je graag op de hoogte van het nieuws van Design Week en de nieuwe collectie '22 van De Padova, Time & Style en ADL. Zie ook de websites en social media van onze andere merken voor de nieuwe items, waarvan we je binnenkort verder op de hoogte zullen brengen.

Voor deze speciale jubileumeditie, met heel veel nieuws en diverse samenwerkingen, trapte Boffi | De Padova Design Week af met een informatieve presentatie voor agenten en dealers in het Anteo Palazzo del Cinema door CEO Roberto Gavazzi. In de update is deze informatie per item verwerkt.

De nieuwe samenwerking met Paul Smith voor de EVERYDAY LIFE collectie en ook die met het Japanse Time & Style sinds 2020 zijn exemplarisch voor de open en onderzoekende houding van De Padova, naar waar ontwerpers en merken elkaar kunnen vinden, verrassen en versterken. De samenwerking met zowel Paul Smith, zoals ook met Time & Style, houdt na dit jaar niet op en is bedoeld voor continuering in de toekomst, gaf Gavazzi aan. Meer in de update…

Er is met veel aandacht gewerkt aan prachtige documentatie en brochures, die nu via de pagina downloads op onze website toegankelijk zijn en waar we je graag naar willen verwijzen. Ook vind je hier de actuele prijslijsten.

Heb je vragen of kunnen we iets voor je betekenen, laat het ons weten! We helpen je graag.

Bekijk hier de #DesignUpdate! https://bit.ly/MDW22-NieuweCollectie2022

Vorige
Vorige

Nieuw in de collectie: PORRO, Identity & Style

Volgende
Volgende

De Padova + Paul Smith | EVERYDAY LIFE collection 2022