Officieel geopend, De Padova Studio Den Haag!

Afgelopen donderdag vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe De Padova Studio aan de Kneuterdijk, Den Haag. Een prachtige showroom/ store by Studio van 't Wout met de collecties van De Padova, MA/U Studio, Time & Style en ADL Design.

Een inspirerende middag met introductie door Roberto Gavazzi, CEO van Boffi | De Padova en presentatie van ontwerper Nienke Hoogvliet, gevolgd door heel wat leuke ontmoetingen en gesprekken. Bedankt voor je aanwezigheid!

De Padova, onderdeel van de Boffi | De Padova Group biedt een collectie meubelen en verlichting gekenmerkt door elegantie, eenvoud, tijdloosheid en brede toepasbaarheid met ontwerpen van o.a. Vico Magistretti, Achille Castiglioni en Piero Lissoni.

MA/U Studio, ADL and Time & Style ēdition maken eveneens onderdeel uit van de collectie en zorgen voor een complete selectie meubelen en interieuroplossingen; MA/U (kastensysteem), ADL (deurensystemen) en Time & Style ēdition (handgemaakte Japanse meubelen en verlichting).

Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om de showroom te bezoeken? We hopen je er binnenkort te verwelkomen! Voor een persoonlijke ontvangst, kun je een afspraak maken.

De Padova Studio
Kneuterdijk 4 - Den Haag
2514 EN
+31 (0)70 2097010
studio@vantwout.nl

Openingstijden:
Maandag en dinsdag: op afspraak
Woensdag tot vrijdag: 11.00 - 17.30
Zaterdag: 10.00 - 17.00

Vorige
Vorige

De Padova + Paul Smith | EVERYDAY LIFE collection 2022

Volgende
Volgende

Nieuw in de collectie: ADL Design scheidingswanden en deuren (onderdeel van Boffi | De Padova)