09 jan Eigen collectie

Een vraag, een idee, een gevoel, een wens….  maar geen collectie waar deze wens in vervulling kan gaan, of toch? Specials by Labordus kan wellicht helpen die wens in vervulling te laten gaan!!

Zo’n vijf jaar geleden werd LabordusAgenturen benaderd door een toeleverancier van het bekende sportmerk Nike. Deze toeleverancier was op zoek naar een bankje waarop, tijdens het passen van schoenen,  gezeten kon worden. In samenspraak met de afnemer en de fabrikant ontwikkelde we een bankje welke zijn weg vond naar alle stores in Europa, Oost Europa, Rusland en het midden Oosten. Hierna volgende projecten voor Nokia, Sandwich, Qbic hotels en Vesteda, onze producten sloegen aan. Kortom, wij hebben de producenten, u het idee??

Nu is het tijd voor de volgende stap: een eigen collectie welke “speciaal” is en dus nergens anders mee te vergelijken. Tezamen met ontwerper Eric Voerknecht ontwikkelde we een collectie zitelementen en tafels voor vergader- en wacht plekken. De collectie zal in de toekomst verder uitgebreid worden. De primeur zal te zien zijn op de beurs Design District van 7, 8 en 9 Juni!.


SHARE THIS:
FacebookTwitterLinkedIn