Eindejaarsupdate ’18 | Fijne feestdagen!

18 dec Eindejaarsupdate ’18 | Fijne feestdagen!

FIJNE FEESTDAGEN!

Langs deze weg willen we je hele fijne feestdagen en alvast een geweldig 2019 wensen!
Ook bedanken we je als trouwe relatie voor de samenwerking en groei van het afgelopen jaar.Naast succesvolle productintroducties van onze merken, stijgende verkopen in de retailmarkt en steeds meer prachtige hospitality projecten zijn er wat belangrijke ontwikkelingen geweest rondom de collecties waarvan we je hieronder in vogelvlucht op de hoogte brengen.

We hopen ook in 2019 onze activiteiten verder uit te breiden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Linkedin voor nieuws rondom de merken en collecties.

We willen je alvast informeren dat we van 14 tot en met 20 januari weer aanwezig zijn in Keulen met Cassina, JoV en Kartell mocht je van plan zijn de beurs te bezoeken. Begin januari zullen we je hier verder over informeren.

We sluiten voor nu even af op 24 december en zijn er weer op maandag 2 januari.

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ebe, Liesbeth, Manuela, Constantijn, Nancy

CASSINA

Dit jaar is voor Cassina een overgangsjaar geweest. Met ‘This Will Be The Space since 1968’ presenteerde het merk tijdens Designweek Milaan in gloednieuwe showroom haar nieuwe collectie in warme, omhullende setting met focus op de heritage van het merk in overeenstemming met de profilering en de sfeer van de monobrand stores. Een aantal topitems zijn gebracht, zoals de nieuwe Bowy Sofa van Patricia Urquiola en de Maralunga Maxi uit ’73 van Vico Magistretti.De nieuwe stukken belichten de hedendaagse visie en de anticipatie van een bedrijf dat altijd vooruitkijkt met respect voor de oorsprong, de authenticiteit van elk project en de link met de architectuur. Een eeuwigdurende dialoog tussen het verleden, het heden en de toekomst.

Bekijk hier de 2018 collectie

cassina.com/news

 

KARAKTER

Naast een ontzettend mooie collectie zorgvuldig geselecteerde tijdloze en minimalistische ontwerpen toont Karakter ook de buitengewone persoonlijkheden van de ontwerpers die hebben meegewerkt aan het definiëren van de geschiedenis en de toekomst van design, zoals Paul McCobb en Bodil Kjær, Achille en Pier Giacomo Castiglioni, Joe Colombo, Angelo Mangiarotti, Aldo Bakker en PlueerSmitt.Dit jaar hebben we samen met een aantal topdealers deze prachtige collectie mogen introduceren. Met name de verlichtingsitems doen het vooralsnog goed. We hopen dat ook de overige items zullen worden opgepikt. Binnenkort zijn de nieuwe items te zien in onze vernieuwde showroom.Bekijk hier de collectiekarakter-copenhagen.com

JOV

JoV vind zijn weg nu ook naar de Nederlandse markt. Met wel 8 nieuwe enthousiaste dealers erbij en een ‘full’ presentatie op Interieur Kortrijk dit jaar is het BE label JoV dit jaar voor ons succesvol gelanceerd.

JoV design maakt hoogwaardige handgemaakte kleden en tapijten van natuurlijke materialen zoals zijde, wol, linnen, mohair en katoen. De tapijten worden handgetuft, handgeweven, handgeknoopt of gebreid met veel aandacht tot in het kleinste detail. Ook kan er naar wens een eigen ontwerp gemaakt worden. Een JoV creatie is meer dan een decoratie, het is een testimonium van smaak en karakter. www.jov-design.com

Bekijk hier de designs

jov-design.com/news

KARTELL

Met veel productintroducties gekenmerkt door materiaalinnovatie, nieuwe technologiën en verrassende samenwerkingsverbanden ‘crossing generations’ dit jaar, laat het merk zien op de toekomst te zijn voorbereid.

Einde van dit jaar introduceerde Kartell bovendien een nieuw retail concept, met zorg geselecteerd en toegespitst op de Nederlandse markt. Herkenbaar innovatief Kartell, maar naast een helder kleurrijk palet laat het merk zich ook van een meer subtiele en chique kant zien. In onze showroom kun je er kennis mee maken. In de afgelopen maanden zijn er al 4 compleet nieuwe branded spaces geopend.

Kartell zal aanwezig zijn op de beurs in Stockholm tijdens Design Week van 4-10 februari, waarvan we je later verder op de hoogte zullen brengen.

kartell.com

CAPPELLINI

Cappellini zoomde dit jaar met ‘Design Portraits’ tijdens Design Week aan de hand van een aantal iconen uit de collectie in op de essentie van het merk; een tot de verbeelding sprekende collectie, ontstaan uit de verkenning van een wereld tussen droom en realiteit. Bestaande ontwerpen werden opnieuw uitgebracht, zoals de Cloud van Erwan en Ronan Bourroullec, nu in hout. Maar ook nieuwe introducties met een eigen gezicht, zoals het seatingsystem High Time van Cristophe Pillet (foto hierboven) verrijken de collectie.

Cappellini zal gaan verrassen in 2019. Houd ons in de gaten.

Bekijk de 2018 collectie hier

cappellini.it/ 2018

OVERIGE INFO

Voor de nieuwste brochures kun je op onze website terecht onder het kopje ‘brochure’.
De meest actuele prijslijsten vind je onder het kopje prijslijst in het menu. (Let op: prijslijsten zijn verkoop excl. en incl btw.)

Mochten er vragen zijn, of kunnen we iets voor je betekenen, laat het ons dan weten.

contact


SHARE THIS:
FacebookTwitterLinkedIn