Eindejaarsupdate ’19 | Fijne feestdagen!

03 jan Eindejaarsupdate ’19 | Fijne feestdagen!

FIJNE FEESTDAGEN!

Langs deze weg willen we je hele fijne feestdagen en alvast een geweldig 2020 wensen!
Ook bedanken we je als trouwe relatie voor de samenwerking en groei van het afgelopen jaar.

We kijken terug op een goed jaar met veel nieuwe ontwikkelingen. We hebben er met Cassina een aantal mooie ‘branded space’ dealers bij en we kunnen je alvast melden dat begin volgend jaar de eerste ’concept gallery’ van Cassina in Nederland komt, waarover binnenkort meer! Van de productintroducties na Milaan, zijn de Capitol Complex van Le Corbusier en de Dress Up! sofa van Rodolfo Dordoni erg goed ontvangen.

De merge van Cassina met Karakter Copenhagen is dit jaar al ruim zichtbaar geworden op beurzen en in verschillende projecten en voor JoV hebben we het succes van 2018 het afgelopen jaar kunnen voortzetten en ons dealer netwerk tot 15 nieuwe fantastische dealers mogen uitbreiden en staan we inmiddels op nummer 3 in Europa!

Kartell, die dit jaar haar 70-jarige bestaan vierde, heeft meer zichtbaarheid gekregen door de ‘branded spaces’ met de op NL toegesneden collectie en een aantal van de productintroducties, zoals de Wood collectie van Philippe Starck en de Smatrik serie van Tokujin Yoshioka, zijn populair.

We hopen ook in 2020 onze aanwezigheid en activiteiten verder uit te breiden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Linkedin voor nieuws rondom de merken en collecties.

We willen je alvast informeren dat we van 13 tot en met 19 januari weer aanwezig zullen zijn op de IMM in Keulen, waar Cassina een schitterende nieuwe collectie outdoor meubelen zal presenteren en JoV met een heel nieuwe collectie handgemaakte tapijten komt! Begin januari zullen we je hier verder over informeren.

We sluiten voor nu even af op 20 december en zijn er weer op maandag 6 januari.

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Ebe, Liesbeth, Manuela, Constantijn, Nancy

 

CASSINA CAPITOL COMPLEX |
LE CORBUSIER, PIERRE JEANNERET

CASSINA DRESS UP! |
RODOLFO DORDONI

KARTELL SMART WOOD |
PHILIPPE STARCK

KARTELL SMATRIK |
TOKUIJN YOSHIOKA

 

BROCHURES EN INFO

Voor de nieuwste brochures kun je op onze website terecht onder het kopje ‘brochure’.
De meest actuele prijslijsten vind je onder het kopje prijslijst in het menu. (Let op: prijslijsten zijn verkoop excl. en incl btw.)

Mochten er vragen zijn, of kunnen we iets voor je betekenen, laat het ons dan weten.

contact


SHARE THIS:
FacebookTwitterLinkedIn