IMM Keulen 14 – 20 jan 2019

03 jan IMM Keulen 14 – 20 jan 2019

IMM KEULEN

Allereerst wensen we je een heel mooi en goed 2019 toe. Hoewel de feestdagen nog vers achter ons liggen is het nieuwe jaarprogramma met bijbehorende beurzen alweer volop begonnen.

We willen je informeren over de aanwezigheid van onze merken Cassina, JoV en Kartell op de IMM in Keulen, volgende week van 14 tot en met 20 januari.

Hieronder vind je de uitnodigingen.

Mocht je van plan zijn de beurs te bezoeken, laat het ons weten. We ontmoeten je graag!

Houd voor meer nieuws en aankondigingen rondom de beurs ook onze Facebook, Instagram en Linkedin pagina in de gaten.

Hartelijke groet,

Manuela, Ebe en Constantijn

CASSINA

In lijn met de ingeslagen richting van het afgelopen jaar ‘This Will Be The Space since 1968’, met respect voor de oorsprong, de authenticiteit van elk project en de link met de architectuur, presenteert Cassina nieuwe productuitbreidingen in warme, omhullende setting voor binnen en buiten.Bekijk hier ook de 2018 collectie

cassina.com/news

JOV

JoV design maakt hoogwaardige handgemaakte kleden en tapijten van natuurlijke materialen zoals zijde, wol, linnen, mohair en katoen. De tapijten worden handgetuft, handgeweven, handgeknoopt of gebreid met veel aandacht tot in het kleinste detail. Ook kan er naar wens een eigen ontwerp gemaakt worden. Een JoV creatie is meer dan een decoratie, het is een testimonium van smaak en karakter. www.jov-design.com

Bekijk hier de designs

jov-design.com/designs

KARTELL

Tijdens IMM Keulen op 14 januari, nodigt Kartell je van harte uit om de ‘zit-evolutie’ te vieren.

Het merk viert dit jaar haar 70e verjaardag en presenteert ‘Matrix, the new seating evolution’ van Tokujin Yoshioka. De driedubbele mesh van deze nieuwe stoel is nog nooit eerder technisch mogelijk geweest en is daarom een knap staaltje design en materiaal innovatie.

18.30 Presentatie/ persconferentie
Claudio Luti (Kartell President)

19.00 Cocktails

Kartell Flagshipstore
Hahnenstrasse 11
50667 Keulen

RSVP: rsvp@kartell.it

Na de beurs kun je bovendien in onze showroom kennis maken met het onlangs geïntroduceerde retail concept,
dat met zorg is geselecteerd en toegespitst op de Nederlandse markt. Herkenbaar innovatief Kartell, maar naast een helder kleurrijk palet laat het merk zich ook van een meer subtiele en chique kant zien.

kartell.com

OVERIGE INFO

Voor de nieuwste brochures kun je op onze website terecht onder het kopje ‘brochure’.
De meest actuele prijslijsten vind je onder het kopje prijslijst in het menu. (Let op: prijslijsten zijn verkoop excl. en incl btw.)

Mochten er vragen zijn, of kunnen we iets voor je betekenen, laat het ons dan weten.

contact


SHARE THIS:
FacebookTwitterLinkedIn