Nieuw in de collectie – Montxo Oiarbide & JoV Fendley

18 aug Nieuw in de collectie – Montxo Oiarbide & JoV Fendley

NIEUW IN NL – KUNST VAN MONTXO OIARBIDE

Naast onze collectie merken zijn wij als agentschap altijd op zoek naar collecties die ons portfolio completeren en versterken. Onze collectie bevat bijna alle ingrediënten voor een mooi interieur, maar kunst konden wij nog niet eerder aanbieden.

In aanvulling op onze huidige design collectie, brengen we vanaf nu ook Montxo Oiarbide, een kunstcollectie uit Spanje, die zich internationaal aan de top van de distributiebedrijven van beeldende kunst en limited editions positioneert.

De collectie bevat unieke originele werken van 10 geselecteerde gevestigde kunstenaars en worden gebracht in kleine series of in beperkte oplagen. Allen zijn gesigneerd door de maker en worden geleverd met certificaat.

Bekijk de huidige collectie

 

Af en toe zullen we met de kunst door Nederland rijden en dealers bezoeken, zoals ook komende week! Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent, dan komen we bij je langs.

Contact

 

Mochten er vragen zijn, of kunnen we iets voor je betekenen, laat het ons dan weten.
Houd voor meer updates en productintroducties ook onze Facebook, Instagram en LinkedIn pagina in de gaten.

Team LabordusAgenturen

 

 

JOV | FENDLEY

Na de introductie van JoV, afgelopen jaar door ons agentschap in Nederland, kunnen we met trots zeggen dat we met JoV bij de topdealers van de meubelbranche liggen, die inmiddels succesvol met deze hoogwaardige collectie handgemaakte kleden en tapijten werken.

Naast de brede collectie van handgetufte, handgeweven en handgeknoopte kleden van natuurlijke materialen, willen wij nu “Fendley” introduceren uit de ‘Signature collectie’, ontworpen door Evolution 21.

Fendly is handgetuft met twee sterke en zachte garens ‘Cutpile & Naya’ voor een drie dimensionaal effect en is er in verschillende kleursamenstellingen. Mocht u meer informatie willen ontvangen, laat het ons weten!

JoV-Design/ collectie

 


SHARE THIS:
FacebookTwitterLinkedIn