Nieuw in de collectie en terug bij LabordusAgenturen: De Padova en MA/U Studio

Na 10 jaar is De Padova terug bij LabordusAgenturen. Voorheen voerde het agentschap de collectie ook al. Nu na 10 jaar is LabordusAgenturen weer opnieuw gevraagd als agent. '“De collectie sluit prachtig aan bij onze andere collecties en bij ons bestaande distributie en dealer netwerk. We zijn erg enthousiast om weer met dit prachtige merk te werken en we zijn vastberaden De Padova binnen Nederland een niveau verder te brengen.” - Ebe Labordus

Elegantie, eenvoud, tijdloosheid en samenhang van de composities zijn kenmerken van de collectie van De Padova. De Padova, designpionier sinds 1956, was het eerste bedrijf dat Noord-Europees design introduceerde in Italië.

De collectie is geïnspireerd op de grote designklassiekers door de eeuw heen, ook uit andere culturen sterk in minimalistische vormgeving, met een waardering voor verfijnd vakmanschap. Met uitgebreide research en innovatie wordt de hoogst haalbare kwaliteit nagestreefd in design en productie.

De Padova is bekend om zijn talrijke samenwerkingen met vooraanstaande ontwerpers en architecten zoals Charles & Ray Eames, George Nelson, Dieter Rams, Vico Magistretti, Achille Castiglioni, Perluigi Cerri, Renzo Piano, Nendo en Patricia Urquiola.

Onderdeel van de collectie, in dezelfde minimalistische lijn van Boffi | De Padova, is MAU/Studio; een programma visueel aantrekkelijke en breed toepasbare kastwandsystemen, opbergers en tafels voor de verschillende doeleinden van het steeds veranderende gebruik van de moderne leefomgevingen.

In 2015 is De Padova overgenomen door Boffi en sinds 2019 maakt De Padova deel uit van de Boffi | De Padova Group.

www.depadova.com

www.depadova.com/maustudio

e8c50b463f91ed10755c20f5fc96f0f9.jpg
Vorige
Vorige

Salone del Mobile & Design Week Milaan van 5 - 10 september 2021