#DesignUpdate | Looking forward 2024!

Living Divani

Beste relatie,

Allereerst wens ik je het allerbeste voor 2024, zowel privé als zakelijk!

Graag breng ik je op de hoogte van de recente ontwikkelingen. Afgelopen jaar heb je weinig van me gehoord omdat 2023 een overgangsjaar voor mij was met veel veranderingen. Na bijna 23 jaar samen met mijn broer heb ik het agentschap sinds 1 januari 2023 alleen voortgezet. Een enorme omschakeling waarmee mooie uitdagingen, doelen en nieuwe relaties gepaard gaan.

Ook zijn er wijzigingen binnen de collectie. Naast DePadova en JoV, kwam er vanaf vorig jaar juni het prachtige merk Porro bij. Begin dit jaar is er ook weer veel veranderd, met DePadova ben ik 1 januari 2024 gestopt en vanaf deze datum ben ik de nieuwe agent voor Living Divani!

Er staat nu een prachtig sterk agentschap met de merken Living Divani, Porro en JoV die elkaar versterken, iets waar ik trots op ben en graag samen met jullie verder wil uitbouwen!

DePadova zal naast ADL voortgezet worden door mijn broer Constantijn die vanaf 1 januari 2024 zijn eigen agentschap is gestart onder de naam D54 Agency.

2024 staat voor mij in het teken van nieuwe uitdagingen, het uitbouwen van de relaties, de juiste ondersteuning geven en samen nieuwe doelen verwezenlijken. Ik hoop dat we samen aan een mooie toekomst kunnen werken!

Hartelijke groet,

Ebe Labordus

Lees hier meer

Volgende
Volgende

Nieuw in de collectie: Living Divani, Silent Elegance