Winter update ’17 | Kartell, Cassina, Cappellini… en Karakter!

12 nov Winter update ’17 | Kartell, Cassina, Cappellini… en Karakter!

Zo vlak voor de eindejaarsdrukte, brengen we je graag op de hoogte van het nieuws en de ontwikkelingen van onze collectie en merken.

Naast de nieuwe product introducties en projecten, waar we je in deze update over zullen informeren, willen we onze dankbaarheid naar onze dealers uitspreken. Samen met hen groeien we nog altijd.
Zo hebben we onze zichtbaarheid dit jaar mogen uitbreiden met 3 nieuwe Kartell shop-in-shop concepten en hebben we bij onze Cappellini dealers het nieuw ‘FLEX’- containersysteem geïntroduceerd en zijn de eerste kasten al uitgeleverd. Voor Cassina hebben we het dealernet nog sterker gemaakt en uitgebreid met een nieuwe ‘branded space’ dealer.

Hiernaast hebben we ons agentschap uitgebreid met de Deense designcollectie ‘Karakter’. De met zorg geselecteerde collectie, volop vertegenwoordigd met Italiaans design, brengt alleen items ‘out of the ordinary’, met bestaande iconen van onder andere Achille Castiglioni en Joe Colombo en met nieuw écht bijzonder design, de iconen van de toekomst. We vinden het leuk om te merken dat de collectie met groot enthousiasme door onze dealers ontvangen wordt. www.karakter-copenhagen.com

We zouden de collectie ook graag bij u onder de aandacht brengen. De nieuwe collectie kunt u al zien en uitproberen in onze showroom, waar op dit moment ook onze andere merken goed gepresenteerd staan. U bent op afspraak van harte welkom voor een bezoek.

Kunnen we in de tussentijd nog iets voor je betekenen of zijn er vragen, laat het ons weten.

Vriendelijke groet,

Ebe en Constantijn Labordus

Lees verder


SHARE THIS:
FacebookTwitterLinkedIn